Cum se prepară sarmale dezvelite
24 februarie 2018
Rețete
O reţetă de sarmale mai inedită, ca să-ţi impresionezi familia sau musafirii.
De ce ai nevoie ca să faci sarmale dezvelite:
500 g carne tocată 200 g orez 200 g varză albă 2 ouă 150 g caşcaval 7 roşii cherry sare, piper
Cum faci sarmale dezvelite:
Speli orezul, îl acoperi cu apă şi-l pui la fiert până se umflă. Separat, căleşti carnea tocată până se evaporă toată zeama. Varza o tai fideluţă. Ulterior, amesteci orezul cu carnea tocată. Adaugi ouăle, sare şi piper, după gust. Torni amestecul într-o tavă cu hârtie de copt. Deasupra pui varza, roşiile tăiate jumătăţi şi caşcavalul dat prin răzătoare. Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 25 de minute.