Curry de fasole
2 octombrie 2018
Rețete
Dificultate medie
45 minute
3 porţii
1 lingură ulei
1 ceapă cubuleţe
2 căţei de usturoi zdrobiţi
1 bucată mică ghimbir mărunţită
coriandru proaspăt
1 linguriţă turmeric
1 linguriţă paprika
2 linguriţe garam masala
400 g roşii tăiate mărunt
400 g fasole albă fiartă
Încingi uleiul într-o tigaie mare şi adaugi ceapa pe care o căleşti până se înmoaie. Adaugi usturoiul şi ghimbirul şi mai laşi 2 minute.
Pui condimentele în tigaie şi mai laşi un minut. Adaugi roşiile şi fasolea cu o parte din apa în care a fiert. Laşi să fiarbă apoi dai focul mai mic şi mai laşi 15 minute până când preparatul se îngroaşă. La final adaugi frunzele de coriandru.