Ficăţei de pui cu usturoi la tigaie

25 august 2017   Rețete

Când ai poftă de o porţie de ficăţei de pui, încearcă o reţetă rapidă şi foarte gustoasa, la tigaie, care nu va rămâne prea mult în farfurie.

Ingrediente

200 g ficăţei de pui ulei 1 foaie de dafin 1 lingură seminţe de chimen 1 băţ scorţişoară 1 ceapă, tocată 6 căţei de usturoi, feliaţi boia, după gust 2 linguri coriandru tocat coriandru pudră, după gust zeama de la 1 lămâie turmeric, după gust sare piper

Mod de preparare

Pui piperul, turmeric şi coriandrul pudră într-un vas. Le amesteci cu puţină apă, până se formează o pastă. Într-o tigaie, în puţin ulei încins, adaugi seminţele de chimen, scorţişoara şi foaia de dafin şi le căleşti 1 minut. Amesteci cu puţină sare, după gust. Încorporezi pasta din condimente.

Adaugi ceapa, usturoiul şi ficăţeii de pui şi le sotezi 3 minute. Torni o jumătate de cană de apă şi acoperi tigaia cu un capac. Laşi pe foc 5-10 minute, până ce ficatul se întrepătrunde. Dai la o parte capacul şi mai laşi pe foc până se evaporă toată apa. Serveşti cu coriandru tocat şi zeamă de lămâie.

Sursa http://www.yummytummyaarthi.com

Mai multe