FOTO Hamburgeri cu caşcaval

18 iunie 2016   Rețete

Vrei să mănânci cei mai buni hamburgeri? Păi, nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să-i prepari singur acasă după reţeta noastră şi vor deveni „acei hamburgeri“ despre care vor vorbi toţi prietenii tăi.

Ingrediente

1 kg carne tocată de porc 250 g kaizer 250 g caşcaval 3 linguri pesmet sare piper

Mod de preparare

Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică, iar kaizerul se curăţă de partea cu şorici şi se taie cubuleţe foarte mici.

Într-un castron mai mare se aşază carnea, kaizerul şi caşcavalul ras. Se condimentează cu sare şi piper.

Cu ajutorul unei linguri sau cu mâna se amestecă compoziţia de carne, se adaugă pesmetul şi se omogenizează foarte bine.

Se formează cu mâna udă hamburgeri potriviţi, se pun pe grătar şi se frig pe ambele părţi. Se servesc cu pâine prăjită, roşii şi salată.

sursa foto: ImageFood

Mai multe