FOTO Paste cu brânză şi carne la tigaie

30 aprilie 2014   Rețete

5 ingrediente. O tigaie. 20 de minute. Nici nu putea fi mai simplu de gătit, de vreme ce chiar şi pastele se gătesc în tigaie.

Ingrediente:

500 g carne tocată (vită sau porc sau amestec) 250 g sos de roşii 2 căni de penne 1 cană şi jumătate de apă 1 cană de mozzarella mărunţită 1-2 linguri busuioc tăiat fin 2-3 căţei usturoi

Mod de preparare:

Cantităţile mai sus menţionate sunt pentru 6 persoane.

Rumeneşte într-o tigaie carnea timp de 5-7 minute până când nu mai este roşie şi poţi scurge lichidul lăsat, dacă vrei.

Apoi toarnă sosul de roşii şi pune şi usturoiul pisat.

Adaugă şi pastele, nefierte şi apa. Lasă flacăra la nivel mediu ca să fiarbă şi amestecă din când în când. Cât timp bolboroseşte mâncarea, nu acoperi cu capac şi amesteci până când se înmoaie pastele. Cam 10 minute.

Dă la o parte de pe foc, presară brânză şi busuioc. Acoperă cu capac şi lasă 2-3 minute până se topeşte brânza. Serveşti imediat!

Sursa: iwashyoudry.com

Mai multe