FOTO Rulouri cu spanac şi caşcaval

14 aprilie 2015   Rețete

Să preparăm împreună o delicioasă reţetă de primăvară, de rulouri cu spanac şi caşcaval cu un gust desăvârşit! Convinge-te singur de adevarul spuselor noastre!

Ingrediente pentru rulouri cu spanac şi caşcaval

Pentru aluat 250 g făină 150 ml apă 1 linguriţă praf de copt 1 linguriţă sare 2 linguri ulei 2 ouă

2 cepe roşii

1 morcov

200 g piure de spanac

150 g măsline

3 căţei usturoi

1 linguriţă rasă cu cimbru

sare

piper

3 linguri ulei

250 g caşcaval ras

Mod de preparare pentru rulouri cu spanac şi caşcaval

Toci ceapa şi morcovul şi le căleşti puţin. Adaugi piureul de spanac, usturoiul tăiat mărunt, măslinele tăiate, cimbrul, sarea, piperul şi căleşti totul încă două minute. Cerni făina, adaugi praful de copt, sarea şi uleiul. Faci o adâncitură în făină, în care pui un ou şi apa. Amesteci ingredientele şi frămânţi un aluat pe care îl lucrezi apoi pe planşetă.

Pe planşeta tapetată cu făină întinzi o foaie de 30x20 cm.

Pui amestecul cu spanac pregătit la punctul 1. Deasupra presari 50 g de caşcaval ras.

Rulezi aluatul ajutându-te de o spatulă.

Tai felii de aproximativ 2 cm pe care le pui în tava tapetată cu hârtie de copt.

Ungi rulourile cu oul bătut şi presari restul de caşcaval. Pui tava în cuptorul bine încins şi coci aproximativ 20-25 de minute. Le serveşti calde sau reci.

Mai multe