FOTO Rulouri de curcan cu spanac

11 mai 2015   Rețete

Perfecte pentru aperitiv, aceste rulouri de curcan cu spanac, devin startul unui festin culinar pe care îl puteţi pregăti atât pentru membrii familiei, cât şi pentru prieteni. Carnea de pasăre face echipă bună cu spanacul proaspăt. Te vei convinge singur!

Rulouri de curcan cu spanac - Ingrediente

600 g piept de curcan ½ kg de carne tocată de porc ½ kg spanac miezul de la o felie de pâine sare piper cimbru uscat 1 ou 1 ceaşcă ulei de măsline 1 ceaşcă cu lapte

câteva frunzuliţe de busuioc

3 roşii

Rulouri de curcan cu spanac - Mod de preparare

Se taie carnea astfel încât să se obţină o bucată cât mai întinsă. Se opăreşte spanacul şi apoi se toacă mărunt. Carnea tocată se amestecă cu oul, miezul de pâine înmuiat în lapte. Se adaugă sare, piper, cimbru uscat.

Pe bucata de carne de curcan se pune un prim strat de spanac, apoi carnea tocată.

Se rulează carnea, se prinde cu scobitori la distanţe egale şi se unge cu ulei.

Se taie carnea între scobitori şi se pun bucăţile pe grătar pentru circa 20 de minute. Se ung cu ulei în tot timpul frigerii. Se servesc rulourile pe un platou, garnisite cu roşii şi frunze de busuioc.

Mai multe