Fursecuri cu cremă de cacao

5 ianuarie 2017   Rețete

Ai poftă de ceva dulce şi cauţi o reţetă simplă şi rapidă? Nu mai căuta! Avem reţeta perfectă pentru tine. Aşa că prepară o tavă de fursecuri umplute cu cremă de cacao.

Fursecuri cu cremă de cacao - Ingrediente

200 g unt 500 g făină 2 ouă 2 linguriţe esenţă de vanilie 1 praf de sare 100 g zahăr

Pentru cremă

3 ouă

50 g zahăr

200 g unt

2 linguri cacao

1 linguriţă esenţă de rom

Fursecuri cu cremă de cacao - Mod de preparare

Freci zahărul cu untul la temperatura camerei până devine o spumă, apoi încorporezi ouăle, sarea, esenţa de vanilie şi făina. Când ingredientele s-au omogenizat, pui aluatul în poş şi formezi fursecurile direct în tava tapetată. Le dai la cuptor până când se rumenesc, apoi le laşi la răcit.

Pentru cremă, baţi ouăle cu cacaua şi zahărul şi le pui pe foc mic, amestecând constant. Când crema s-a îngroşat dai deoparte, pui untul şi esenţa de rom. Laşi crema să se răcească apoi o mixezi. Uneşti fursecurile două câte două cu cremă de cacao.

Mai multe