Hamburgeri cu carne de pui

7 februarie 2018   Rețete

Cei mici nu vor refuza niciodată o porţie de hamburgeri cu cartofi prăjiţi. Pentru a le satisface pofta, poţi prepara acasă aceşti hamburgeri cu pui.

De ce ai nevoie pentru hamburgeri

1 kg piept de pui dezosat

400 ml apă

400 ml supă clară de pui

1 praf de sare

1 salată verde

18 chifle

Pentru sosul picant

110 g unt

1 lingură zahăr brun

2-3 căţei de usturoi zdrobiţi

1 linguriţă boia de ardei dulce

2 linguri oţet de vin alb

100 ml ketchup picant

sare

piper

Pentru sosul de brânză

100 g brânză telemea rasă

50 g smântână

50 g maioneză

2 linguri iaurt

sare

piper

Cum se prepară hamburgerii cu carne de pui

Fierbi pieptul de pui în apa, supă şi sare, după gust. Când carnea s-a pătruns, o scoţi şi o rupi fâşii, apoi o laşi la răcorit.

Pentru sos, amesteci toate ingredientele, le pui într-o cratiţă şi le laşi să fiarbă 2-3 minute, apoi dai deoparte.

Pentru sosul de brânză, omogenizezi toate ingredientele. Pui carnea de pui în sosul picant şi amesteci.

Tai jumătăţi chiflele, aşezi pe o bucată de pâine carne de pui, bucăţi de salată verde, sos de brânză şi cealaltă bucată de pâine. Fixezi hamburgerii cu scobitori.

Sursa http://whatshouldimakefor.com

http://whatshouldimakefor.com

Mai multe