Hotdog cu varză murată şi muştar de casă
Dacă îţi place mâncarea stradală, o poţi prepara la tine acasă, din ingrediente sănătoase. Iată cum poţi face uşor şi rapid un hotdog clasic, exact ca la New York.
Ingrediente
4 cârnaţi bavarezi sau crenvurşti
4 demibaghete
200 g varză murată
2 castraveţi cornişon muraţi, opţional
1 legătură ceapă verde
ketchup, după gust
maioneză, după gust
Pentru muştar
2 linguri boabe muştar negre
2 linguri boabe muştar galbene
60 ml vin alb sec
60 ml oţet din vin alb
1 linguriţă zahăr
1 praf de sare
1 praf de piper negru măcinat
Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru muştarul de casă, acoperi cu o folie de bucătărie şi dai deoparte la frigider minimum 8oreh. Ulterior, pui totul în blender şi mixezi 3-4 minute până obţii o textură cremoasă.
Tai fideluţă varza murată şi feliezi castraveciorii. Frigi cârnaţii într-o tigaie de tip grill sau fierbi crenvurştii. Tai demibaghetele pe lung, le ungi cu dressingul de muştar, aranjezi cârnaţii, pui un strat de varză murată, felii de castraveţi muraţi, ketchup, maioneză şi îi decorezi cu ceapă verde tocată mărunt.
FOTO Shutterstock