Inimioare dulci cu zmeură
23 iulie 2016
Rețete
Apetisanta zmeură nu trebuie să lipsească din acest desert savuros, de vară. Încearcă şi tu reţeta şi răsfaţă-te cu aceste inimioare dulci.
Ingrediente
400 ml smântână 4 linguri zahăr 4 portocale 1 plic întăritor pentru frişcă 4-5 frunze mentă 200 g zmeură
Mod de preparare
Baţi smântâna cu zahărul şi întăritorul, până când devin o frişcă tare. Descojeşti portocalele, le tai şi le laşi la scurs 2-3 minute, apoi le amesteci cu frişca şi cu frunzele de mentă tăiate fin. Îmbraci formele de inimioară – sau orice formă doreşti – în folie alimentară, torni compoziţia şi dai la frigider 2-3 ore. După ce scoţi desertul din forme, ornezi cu zmeură. Foto: Profimedia.