Legume cu cârnaţi la cuptor
3 februarie 2017
Rețete
Mâncărurile sunt mai savuroase dacă sunt preparate şi cu câţiva cartofi. Pe lângă faptul că sunt pe placul tutror, cartofii conferă şi saţietate. Dacă eşti în criză de timp sau pur şi simplu ai epuizat orice idee de mâncare gustoasă, te poţi inspira din această reţetă de legume cu cârnaţi la cuptor.
Ingrediente
300 g cârnaţi 4 cartofi 2 morcovi 1 ceapă 3 căţei usturoi câteva fire rozmarin sare piper ulei 50 g telemea rasă
Mod de preparare
Speli legumele, le cureţi de coajă şi le tai după preferinţă. Le amesteci cu sare, piper, ulei şi le pui într-o tavă. Adaugi cârnaţii tăiaţi şi rozmarinul. Dai tava la cuptorul preîncălzit la 180 °C, 45 de minute. Când scoţi tava, presari brânza.