Mic dejun cu ou şi curcan
4 mai 2017
Rețete
Înlocuieşte ouăle clasice de la micul dejun cu un preparat delicios, la care adaugi carne de curcan, care ca deveni cu siguranţă unul din preferatele tale.
Ingrediente
1-2 linguri ulei
450 g carne de curcan, tocată
8 ouă
1 cartof, curăţat şi feliat
225 g spanac
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 190° C. Într-o tigaie, rumeneşti, în puţin ulei încins, carnea de curcan, până când îşi schimbă culoarea. Condimentezi cu sare şi piper.
Într-un bol, baţi ouăle. Ungi o tavă cu ulei şi aşezi în ea feliile de cartof. Continui cu carnea, apoi ouăle. La final, pui frunzele de spanac, spălate şi uscate. Dai la cuptor, aproximativ 35-40 de minute.
Sursa http://www.aimeemars.com