Mic dejun cu ou şi curcan

4 mai 2017   Rețete

Înlocuieşte ouăle clasice de la micul dejun cu un preparat delicios, la care adaugi  carne de curcan, care ca deveni cu siguranţă unul din preferatele tale.

Ingrediente

1-2 linguri ulei

450 g carne de curcan, tocată

8 ouă

1 cartof, curăţat şi feliat

225 g spanac

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 190° C. Într-o tigaie, rumeneşti, în puţin ulei încins, carnea de curcan, până când îşi schimbă culoarea. Condimentezi cu sare şi piper.

Într-un bol, baţi ouăle. Ungi o tavă cu ulei şi aşezi în ea feliile de cartof. Continui cu carnea, apoi ouăle. La final, pui frunzele de spanac, spălate şi uscate. Dai la cuptor, aproximativ 35-40 de minute.

Sursa http://www.aimeemars.com

Mai multe