Musaca italiană cu legume
Astăzi evadăm pe tărâmuri mediteraneene şi încercăm un fel de musacă italiană cu legume împreună cu o garnitură de legume în oţet balsamic.
Ingrediente:
500 de grame de carne tocată amestec un ou o jumătate de cană de pesmet 2 linguri de oţet balsamic o cană şi jumătate de pastă de tomate o cană de mozarella rasă un pachet de legume congelate
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Într-un bol, amestecaţi carnea tocată, oul, pesmetul, oţetul balsamic şi 3 sferturi de cană de pastă de tomate. Turnaţi compoziţia într-o tavă, turnaţi restul de pastă de tomate peste şi presăraţi mozarella rasă. Se lasă aceasta musaca italiană cu legume la cuptor 45-50 de minute. Legumele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi se servesc drept garnitură lângă musaca.
Musaca de post cu cartofi si ciuperci
Musaca de post cu cartofi si ciuperci
Musaca de vinete si carne tocata
Musaca de vinete si carne tocata
Sursa: wholefoodsmarket.com