Negresă glazurată, reţeta fără zahăr (P)

5 noiembrie 2017   Rețete

Când ai poftă de ceva dulce, reţeta de negresă glazurată, fără zahăr, este cea mai bună opţiune.

De ce ai nevoie pentru negresă glazurată

200 g făină

5 linguri cacao

200 g unt

6 gălbenuşuri

5 linguri îndulcitor natural Sweet&Safe

Sweet&Safe

1 pliculeţ praf de copt

1 praf sare

1 lingură coajă de lămâie

Pentru glazură

ciocolată neagră fără zahăr Sweet&Safe topită

Sweet&Safe

Cum se prepară negresa glazurată

Freci untul topit cu îndulcitorul natural cu 0 calorii

Sweet&Safe

şi cu sarea, apoi adaugi gălbenuşurile şi mixezi. Separat, combini toate ingredientele uscate şi le încorporezi, în ploaie, în cele umede. Omogenizezi, presari coaja de lămâie şi o amesteci în aluat, apoi îl torni într-o tavă tapetată. O dai la cuptorul încins, la foc potrivit, 20-25 de minute. O laşi la răcit în tava de copt, o aşezi pe un grătar şi torni peste ea ciocolata neagră fără zahăr

Sweet&Safe

.

Mai multe