Omletă rulată cu şuncă
18 decembrie 2013
Rețete
Ingrediente:
6 ouă 600 ml lapte o lingură făină 75 g unt 15-20 castraveţi muraţi o lingură muştar 3 felii de şuncă roşii cireaşă (pentru decor) sare piper
Mod de preparare:
Se bat ouăle într-un castron, apoi se adaugă laptele, făina, sarea şi piperul. Omleta se prepară în 50 g de unt. O întoarceţi pe o parte şi pe cealaltă fără să se rupă. Apoi se prepară umplutura. Se taie castraveţii, apoi se adagă muştarul şi 2 linguri de unt, se freacă bine, până se obţine un amestec cremos care se pune peste omletă. Se pun feliile de şuncă peste umplutură. Se rulează omleta, se pune în pungă de plastic şi se ţine la frigider cel puţin 2 ore. Se decorează cu roşii cireaşă.
FOTO pinterest.com