Ouă umplute

3 aprilie 2014   Rețete

Un antreu uşor de făcut şi foarte gustos. Îl poţi încerca dacă ai musafiri, dacă pregăteşti o cină pentru familia ta sau simţi nevoia de puţină culoare şi puţin gust în meniul zilnic.

Ingrediente:

8 ouă 8 roşii 3 linguri muştar clasic 1 lingură unt 4-5 fire mărar verde sare

Mod de preparare:

Faci un căpăcel la roşii şi scoţi miezul cu seminţele, după care le întorci cu gura în jos şi le laşi la scurs.

Tai ouăle jumătate pe lung şi scoţi gălbenuşul. Dacă ai un blender pui în el gălbenuşurile, untul, muştarul, untul şi sarea după gust şi amesteci ingredientele până obţii o spumă fină. Dacă nu ai blender poţi freca gălbenuşul cu celelalte ingrediente, având grijă se se omogenizeze. Umpli jumătăţile de albuş cu această compoziţie, le uneşti şi le aşezi într-o roşie.

Le serveşti presărate cu mărar tăiat fin.

Mai multe