Parfait de mure

24 iulie 2019   Rețete

Combinaţia dintre mure şi iaurt cremos este delicioasă. Dacă pui şi puţin lichior de mure deja ai un desert mai mult ca perfect. Încearcă-l pentru o masă festivă sau ca un mic răsfăţ de weekend.

Ingrediente:

450 g mure proaspete 300 ml frişcă lichidă 40 g zahăr pudră 90 g iaurt grecesc 100 g bezele cumpărate

Mod de preparare:

Zdrobeşte puţin murele într-un bol mic, scurge zeama şi păstreaz-o într-un pahar. Bate frişca şi zahărul cu mixerul şi apoi adaugă iaurtul grecesc. În pahare, sau în orice vas vrei să faci acest desert, pune un strat de frişcă, mure zdrobite şi un strat de bezele sfărâmate, repetă procesul astfel încat la final deasupra să fie tot frişcă. Pune din zeama de la mure pe deasupra şi garniseşte cu câteva mure proaspete. 

Mai multe