Paste carbonara
29 septembrie 2016
Rețete
Care este secretul celor mai bune paste? Cu siguranţă nu smântâna, deoarece reţeta de paste conţinea doar ouă, pancetta (bacon), brânză şi piper.
De ce ai nevoie pentru paste carbonara
250 g paste
2 gălbenuşuri
1 ou
70 g bacon
1 lingură unt
50 g parmezan
piper
Cum se prepară paste carbonara
Tai baconul feliuţe şi-l rumeneşti în unt până devine uşor maroniu pe margini. Prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Baţi gălbenuşurile cu oul întreg, baconul şi grăsimea de la el, parmezanul ras, piperul şi 3-4 linguri apă în care au fiert pastele. Torni compoziţia peste paste şi amesteci. Mai ţii pe foc un minut şi înainte să serveşti mai poţi presăra parmezan ras şi piper.
Sursa foto http://myeasygourmet.net