Paste carbonara

29 septembrie 2016   Rețete

Care este secretul celor mai bune paste? Cu siguranţă nu smântâna, deoarece reţeta de paste conţinea doar ouă, pancetta (bacon), brânză şi piper.

De ce ai nevoie pentru paste carbonara

250 g paste

2 gălbenuşuri

1 ou

70 g bacon

1 lingură unt

50 g parmezan

piper

Cum se prepară paste carbonara

Tai baconul feliuţe şi-l rumeneşti în unt până devine uşor maroniu pe margini. Prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Baţi gălbenuşurile cu oul întreg, baconul şi grăsimea de la el, parmezanul ras, piperul şi 3-4 linguri apă în care au fiert pastele. Torni compoziţia peste paste şi amesteci. Mai ţii pe foc un minut şi înainte să serveşti mai poţi presăra parmezan ras şi piper.

Sursa foto http://myeasygourmet.net

http://myeasygourmet.net

Mai multe