Paste cu asparagus

7 ianuarie 2014   Rețete

O reţetă cu conţinut scăzut de grăsimi, ideală pentru cei care au grijă să mănânce sănătos şi echilibrat.

Ingrediente:

500 de grame de asparagus tăiat bucăţele mici un sfert de cană de supă de pui 500 de grame de ciuperci proaspete tăiate un pachet de paste o lingură de ulei de măsline o jumătate de linguriţă de piper negru măcinat o jumătate de cană de parmezan ras

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele respectând intstrucţiunile de pe ambalaj. Turnaţi uleiul de măsline într-o tigaie rotundă. Puneţi asparagasul şi lăsaţi-l pe foc timp de 3 minute. Adăugaţi supa de pui şi ciupercile, păstrând tigaia pe foc încă 3 minute. Scurgeţi pastele de apă şi aşezaţi-le pe un platou. Turnaţi amestecul cu asparagus şi presăraţi piperul roşu şi parmezanul ras peste.

Foto: theworldinmykitchen.com

Mai multe