Peşte alb în sos cu roşii cherry
23 ianuarie 2018
Rețete
Dacă te gândeşti să găteşti peşte la masă, poţi încerca o reţetă simplă cu roşii cherry.
Ingrediente
1-2 linguri ulei
2 căţei de usturoi, feliaţi
500 g roşii cherry, feliate
2 linguri oţet
1 lingură busuioc tocat
650 g file peşte alb
sare
piper
Mod de preparare – Peşte alb în sos cu roşii cherry
Într-o tigaie, căleşti în puţin ulei încins usturoiul 1-2 minute până se înmoaie. Adaugi roşiile, oţetul, sare şi piper, după gust. Acoperi cu un capac şi mai laşi tigaia pe foc 3-4 minute.
Condimentezi bucăţile de peşte cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie 2-3 minute, pe fiecare parte. Amesteci cu roşiile în sos. Serveşti cu busuioc.