Peşte cu legume la cuptor

26 ianuarie 2018   Rețete

Înlocuieşte carnea de pui sau vită cu peşte proaspăt, pentru o masă gustoasă şi săţioasă.

Ingrediente

450 g cartofi, feliaţi ulei 2 cepe, feliate 2 căţei de usturoi, feliaţi 4 roşii, feliate 1 lingură pătrunjel tocat frunze de tarhon, după gust 4 bucăţi file de peşte alb zeama de la 1 lămâie sare piper

Mod de preparare – Peşte cu legume la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Aşezi cartofii într-o tavă, îi stropeşti cu puţin ulei, apoi îi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 25-30 de minute.

Sotezi ceapa într-o tigaie aproximativ 5 minute. Amesteci cu usturoiul până se înmoaie. Combini cu cartofii. Adaugi roşiile, pătrunjelul şi aranjezi bucăţile de peşte în tavă. Presari frunzele de tarhon şi potriveşti de gust cu sare şi piper. Stropeşti cu puţin ulei şi zeama de lămâie. Dai la cuptor 10-12 minute.

Sursa http://www.deliciousmagazine.co.uk

http://www.deliciousmagazine.co.uk

Mai multe