Piept de curcan cu bacon
24 decembrie 2014
Rețete
În mijlocul mesei de sărbătoare, ar putea sta acest platou cu piept de curcan cu bacon în crustă crocantă. Ce zici? Nu-i aşa că avem dreptate?
Ai nevoie de
1 piept de curcan de aproximativ 1 kg
12 felii bacon
unt
sare
piper
Dă drumul la cuptor şi unge o tavă cu unt. Condimentează cu sare şi piper pieptul de curcan şi unge-l bine cu unt. Înfăşoară-l cu feliile de bacon şi pune-l în tavă. Adaugă 100 de ml apă şi pune deasupra folie de aluminiu. Lasă pieptul de curcan la cuptor aproximativ o oră, iar cu 15 minute înainte să fie gata, scoate folia şi lasă acest piept de curcan cu bacon să se rumenească.
Sursa foto http://www.lavenderandlovage.com
http://www.lavenderandlovage.com
Citeşte si:
Piept de curcan cu sos de rosii