Piept de pui în sos alb de brânzeturi
29 martie 2019
Rețete
- Porții: 4
- Timp total: 30 min
- Pregătire: 10 min
- Gătire: 20 min
- Categorie: fel principal
Ingrediente
500 g piept pui dezosat
1 lingură unt
1 ceapă
50 g mascarpone
50 g brânză cu mucegai
100 g caşcaval ras
100 ml smântână lichidă
1 linguriţă sare
1/2 linguriţă piper alb măcinat
1 linguriţă mărar tocat
Mod de preparare
Speli pieptul de pui, îl usuci cu şerveţele, îl tai cuburi şi-l rumeneşti în unt, la foc mic. Adaugi ceapa tocată fin, 50 ml de apa şi fierbi sub capac încă 10 minute. Sfărâmi brânza cu mucegai cu o furculiţă şi o pui în oală, împreună cu mascarpone, caşcavalul ras şi smântâna lichidă,
Condimentezi cu sare şi piper alb şi mai fierbi 5 minute. Serveşti cu verdeaţa preferată tocată.
FOTO Shutterstock