Prăjitură cu ciocolată de post
Un desert uşor de realizat şi foarte delicios, reţeta de prăjitură cu ciocolată fără lapte şi ou este ideală atunci când nu vrei să renunţi la o mică plăcere în timpul postului.
De ce ai nevoie pentru a pregăti prăjitură cu ciocolată de post
300 g caju
60 g e cacao
150 ml sirop de arţar
60 ml ulei de cocos
esenţă de vanilie, după gust
30 ml zeamă de lămâie
sare, după gust
170 ml apă
miere, opţional
fructe, opţional
Cum pregăteşti prăjitura cu ciocolată de post
Pui toate ingredientele într-un blender şi mixexi începând cu o viteză mică şi ajungând treptat la cea mai rapidă, până când amestecul devine omogen şi se transformă într-o pastă.
Torni conţinutul într-o tavă şi laşi la congelator câteva ore, în funcţie de cât de tare vrei să iasă prăjitura. Tai o felie şi laşi restul la rece, deoarece se topeşte foarte uşor. Serveşti cu miere şi fructe pe deasupra, dacă doreşti.
Sursa http://rawfoodrecipes.com