Pui apetisant în sos de roşii cu caşcaval

17 octombrie 2017   Rețete

Nu ai nevoie de ingrediente sofisticate pentru o masă apetisantă. Încearcă o reţetă de piept de pui în sos de roşii cu caşcaval, care se prepară simplu şi rapid.

Ingrediente

2 linguri ulei 4 bucăţi piept de pui 1 ceapă, tocată 2 căţei de usturoi, pisaţi 450 g pastă de tomate 120 g smântână 50 g caşcaval ras sau parmezan + 1-2 linguri pentru servire 1 linguriţă mix de condimente pătrunjel, după gust sare piper

Mod de preparare – Pui apetisant în sos de roşii cu caşcaval

Condimentezi pieptul de pui cu sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie.

Sotezi ceapa şi usturoiul, până se înmoaie. Adaugi pasta de tomate, smântâna, caşcavalul şi mixul de condimente. Sărezi şi piperezi, după gust. Laşi să dea uşor în clocot, amestecând din când în când, apoi întorci puiul în tigaie. Presari caşcavalul păstrat. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa https://therecipecritic.com

Mai multe