Pui cu pătrunjel. Un preparat simplu şi gustos

1 noiembrie 2016   Rețete

Într-o seară din timpul săptămânii cu siguranţă nu ai timp să prepari o cină sofisticată. Aşadar, această reţetă de pui cu pătrunjel merită încercată!

De ce ai nevoie pentru pui cu pătrunjel

2 piepţi de pui, dezosaţi

50 g făină

sare

piper

50 ml ulei de măsline

4 căţei de usturoi

1 legătură pătrunjel

50 g unt

Cum se prepară pui cu pătrunjel

Combini făina cu sare şi piper. Tai pieptul de pui cubuleţe, pe care le pui într-o pungă împreună cu făina. Agiţi până când fiecare cubuleţ este acoperit cu făină. Încingi uleiul şi pui cubuleţele de pui. Le laşi pe foc, amestecând constant, până când se rumenesc şi sunt pătrunse. Pui usturoiul tocat, pătrunjelul tocat şi untul. Mai laşi pe foc 2-3 minute.

Sursa: http://www.thatskinnychickcanbake.com

http://www.thatskinnychickcanbake.com

Şniţel de pui cu orez

Şniţel de pui cu orez

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare

Pui cu usturoi şi parmezan. Mâncare în stil rustic

Pui cu usturoi şi parmezan. Mâncare în stil rustic

Pui cu legume la cuptor. Trucuri pentru reţeta perfectă

Pui cu legume la cuptor. Trucuri pentru reţeta perfectă

Mai multe