Pui cu sos de miere şi muştar
Poţi să serveşti carnea alături de o garnitură precum legume soté, piure sau cartofi la cuptor. Cu siguranţă vei da lovitura cu această reţetă.
Ingrediente:
4 bucăţi de piept de pui sau pulpe
1/3 cană de muştar Dijon
1/4 cană de miere
2 linguri de maioneză
1 linguriţă de sos pentru friptură
1 linguriţă de rozmarin
Sare după gust
Preparare:
Încălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius.
Amestecă într-un bol muştarul, mierea, maioneza, sosul pentru friptură, rozmarinul şi sarea. Îmbracă bucăţile de piept de pui în sosul rezultat, păstrând o cantitate mică, separat, într-un bol.
Într-o tavă unsă cu ulei, lasă bucăţile de piept de pui să se rumenească în cuptor pentru 20-25 de minute. Când lichidul s-a evaporat, adaugă sosul de miere şi muştar păstrat separat mai devreme.
Sursă: allrecipes