Pui cu şuncă şi mozzarella

18 mai 2017   Rețete

Se prepară uşor şi este ideală pentru prânz sau cină, alături de o porţie de cartofi noi, la cuptor, şi o salată verde. Încearcă şi tu reţeta de pui cu şuncă şi mozzarella!

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui

250 g mozzarella

80 g şuncă

busuioc

sare

piper

1 lingură ulei

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper şi busuioc, după gust. Tai un buzunar mic în fiecare bucată. Îl umpli cu brânză mozzarella, mărunţită. Înfăşori în felii de şuncă.

Rumeneşti, într-o tigaie, în puţin ulei, până când şunca îşi schimbă culoarea. Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor, aproximativ 15-20 de minute. Serveşti cu cartofi noi şi salată, opţional.

Sursa https://realfood.tesco.com

https://realfood.tesco.com

Mai multe