Pui în crustă de pesmet
Puiul poate fi gătit în multe feluri, iar azi îţi propunem o reţetă gustoasă în crustă de pesmet, care va fi cu siguranţă pe placul tău.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
180 g pesmet
1 linguriţă cimbru
½ linguriţă boia
1 linguriţă busuioc uscat
1 linguriţă sare
piper, după gust
60 g făină
2 ouă
4 linguri lapte
1-2 linguri ulei
Mod de preparare – Pui în crustă de pesmet
Aranjezi 3 farfurii, una în care pui făina, alta cu un amestec din ouăle bătute cu laptele şi cea de a treia în care pui pesmetul combinat cu restul condimentelor. Într-o tigaie încingi puţin ulei.
Dai puiul prin făină, scuturi excesul, apoi treci prin ou, iar la final acoperi în pesmet. Rumeneşti în tigaie până îşi schimbă uşor culoarea. Transferi într-o tavă şi dai la cuptorul încins 30-40 de minute. Serveşti imediat.
Sursa https://www.artandthekitchen.com