Pui în crustă de pesmet

25 octombrie 2017   Rețete

Puiul poate fi gătit în multe feluri, iar azi îţi propunem o reţetă gustoasă în crustă de pesmet, care va fi cu siguranţă pe placul tău.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui

180 g pesmet

1 linguriţă cimbru

½ linguriţă boia

1 linguriţă busuioc uscat

1 linguriţă sare

piper, după gust

60 g făină

2 ouă

4 linguri lapte

1-2 linguri ulei

Mod de preparare – Pui în crustă de pesmet

Aranjezi 3 farfurii, una în care pui făina, alta cu un amestec din ouăle bătute cu laptele şi cea de a treia în care pui pesmetul combinat cu restul condimentelor. Într-o tigaie încingi puţin ulei.

Dai puiul prin făină, scuturi excesul, apoi treci prin ou, iar la final acoperi în pesmet. Rumeneşti în tigaie până îşi schimbă uşor culoarea. Transferi într-o tavă şi dai la cuptorul încins 30-40 de minute. Serveşti imediat.

Sursa https://www.artandthekitchen.com

Mai multe