Pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

18 iunie 2018   Rețete

O reţetă apetisantă, puiul în sos cremos cu bacon şi ciuperci te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente pentru pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

4 pulpe de pui

5-6 fâşii bacon

1 linguriţă usturoi pudră

250 g ciuperci, feliate

1 lingură cimbru

2 linguri ulei

250 g smântână

2 linguriţe mix de condimente

sare

piper

Mod de preparare – Pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie 1-2 minute pe fiecare parte, apoi le dai la cuptor 20 de minute.

Încingi uleiul într-o tigaie. Căleşti ciupercile 1-2 minute, apoi adaugi baconul rupt în bucăţele şi îl laşi să se rumenească uşor. Combini cu smântâna, cimbrul, mixul de condimente, usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Laşi să dea uşor în clocot până când sosul începe să se îngroaşe. Serveşti puiul cu sos.

Sursa http://coorec.com

http://coorec.com

Mai multe