Pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci
O reţetă apetisantă, puiul în sos cremos cu bacon şi ciuperci te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente pentru pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci
4 pulpe de pui
5-6 fâşii bacon
1 linguriţă usturoi pudră
250 g ciuperci, feliate
1 lingură cimbru
2 linguri ulei
250 g smântână
2 linguriţe mix de condimente
sare
piper
Mod de preparare – Pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie 1-2 minute pe fiecare parte, apoi le dai la cuptor 20 de minute.
Încingi uleiul într-o tigaie. Căleşti ciupercile 1-2 minute, apoi adaugi baconul rupt în bucăţele şi îl laşi să se rumenească uşor. Combini cu smântâna, cimbrul, mixul de condimente, usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Laşi să dea uşor în clocot până când sosul începe să se îngroaşe. Serveşti puiul cu sos.
Sursa http://coorec.com