Pulpe de pui în sos de miere şi usturoi
19 februarie 2018
Rețete
Gustoase şi îmbietoare, pulpele de pui în sos de miere şi usturoi sunt perfecte pentru mesele de prânz sau cină.
Ingrediente
1 kg pulpe de pui 4-6 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 ceapă, tocată 50 ml sos de soia ketchup, după gust 3-4 linguri miere 1 lingură oţet 1-2 linguri zahăr brun fulgi de ardei iute, după gust sare piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere şi usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-o tavă sau vas termorezistent, amesteci toate ingredientele în afară de pulpele de pui. Adaugi sare şi piper, după gust. Aşezi carnea şi o acoperi cu câteva linguri din sosul obţinut.
Dai la cuptor aproximativ 50 de minute, acoperind pulpele de pui cu sos din când în când. Serveşti imediat.