Reţeta zilei de marţi. Salată de primăvară, cu păpădie, arpagic şi tarhon

31 martie 2015   Rețete

Salată de primăvară cu lăptuci! Iată o reţeta aparent simplă, cunoscută de toată lumea. Ce-am mai putea inova? Şi totuşi, există soluţii...

Ai trebuinţă de: o salată verde (lăptucă), 250g de brânză (se poate şi brânză tofu, pentru cei care ţin postul), patru ouă tari, câteva frunze de păpădie, o legătură de ridichi roşii (de lună), trei linguri cu ulei, două linguri cu oţet, sare, piper, arpagic şi tarhon. Pentru decor, alegeţi câteva flori proaspete de păpădie (atenţie, numai florile, fără codiţe, care conţin un "lapte" cu gust rău).

Află cum se prepară pe pagină ANTENA SATELOR

Află cum se prepară pe pagină ANTENA SATELOR

Mai multe