Ruladă cu sos de roşii, pur şi simplu delicioasă

9 ianuarie 2017   Rețete

Pulpa de porc este un deliciu sub forma unei rulade. Încearcă şi tu reţeta aceasta cu sos de roşii şi vei descoperi cât de gustoasă este carnea la cuptor preparată în acest mod.

Ai nevoie de

1 kg pulpă de porc 1 ceapă 1 ardei 1 morcov 200 g roşii descojite 10 felii bacon 200 ml vin roşu 300 ml suc de roşii 3 linguri ulei sare piper

Mod de preparare

Toci ceapa şi morcovul şi le căleşti 5 minute în ulei. Adaugi ardeiul tăiat şi roşiile descojite şi tocate, sare şi piper şi ţii până scade sosul. Tai carnea şi o baţi cu ciocanul pentru a o frăgezi. Adaugi sare şi piper după gust şi aşezi feliile de bacon. Torni umplutura peste carne, rulezi şi o legi cu sfoară. Aşezi rulada în tavă, torni vinul şi sucul de roşii, o acoperi cu o folie şi o dai la cuptor o oră. Dai folia la o parte şi ţii până se rumeneşte, stropind rulada cu sosul din tavă.

Mai multe