Rulouri picante cu salam de Sibiu

21 decembrie 2020   Rețete

Cine nu iubeşte salamul de Sibiu? Cu puţină imaginaţie, putem face un antreu deosebit pentru mesele de festive sau cele din weekend. E delicios şi foarte uşor de preparat.

Ingrediente

4 tortilla medii, simple sau cu seminţe

200 g cremă de brânză

50 g smântână fermentată

100 g caşcaval 

2-3 linguri ketchup sau sos iute 

150-200 g salam de Sibiu, feliat subţire

Amesteci crema de brânză cu smântâna, caşcavalul dat prin răzătoarea mică şi ketchupul sau sosul iute, apoi o întinzi pe lipii. Aşezi un strat de felii de salam de Sibiu şi rulezi strâns. Împachetezi rulourile în folie alimentară şi le dai la frigider, o oră.

Le scoţi, tai câte 1 cm de la capete, apoi le porţionezi. Le poţi aranja în formă de brăduţ şi le serveşti cu legume proaspete: salată verde, ardei gras etc.

FOTO Shutterstock

Mai multe