Somon cu conopidă picantă
23 aprilie 2014
Rețete
Astăzi vă prezentăm o reţetă nouă şi foarte gustoasă.
Ingrediente:
4 căţei de usturoi o jumătate de linguriţă de pudră de ardei iute sare piper negru măcinat 2 linguri de ulei o conopidă tăiată bucăţele 4 file de somon 4 feliuţe de lămâie
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Tocaţi mărunt usturoiul şi amestecaţi-l cu pudra de ardei iute. Asezonaţi cu sare şi adăugaţi uleiul şi conopida şi amestecaţi bine. Turnaţi compoziţia într-o tavă şi lăsaţi-o la cuptor aproximativ 15 minute. Asezonaţi fileurile de somon cu sare şi piper. Scoateţi tava de la cuptor şi aşezaţi peştele în centru, mutând conopida pe marginile tăvii.
Se lasă la cuptor 15 minute. Se va servi cu felii de lămâie.
Sursa: marthastewart.com