Sufleu de caşcaval
12 septembrie 2017
Rețete
Ai încercat până acum sufleul de caşcaval? Se prepară uşor şi este foarte gustos.
Ingrediente
10 linguri de caşcaval ras
5 ouă
2 linguri unt
2 linguri făină
500 ml lapte piper,după gust
sare
Mod de preparare
Topeşti untul şi torni, în fir subţire, laptele amestecat cu făina. Ţii sosul, la foc mic, până se leagă, amestecând constant. Când este gata presari sare şi piper, după gust şi patru linguri de caşcaval. Dai de pe foc şi, după ce s-a răcorit, adaugi gălbenuşurile, unul câte unul, şi restul de caşcaval. Baţi spumă albuşurile şi le încorporezi, cu mişcări de jos în sus, în sos. Torni compoziţia într-o tavă tapetată, presari restul de caşcaval ras şi o dai la cuptor, la foc moale, 35 de minute.