Sufleu de conopidă, simplu şi delicios

19 noiembrie 2016   Rețete

În combinaţie cu branza, smântâna şi caşcavalul, conopida capătă un gust aparte. Aşadar, nu e de mirare că tava de sufleu de conopidă se va termina în scurt timp.

De ce ai nevoie pentru sufleu de conopidă

1 conopidă

sare

piper

200 g brânză

200 ml smântână

4 ouă

unt, pentru uns

5-6 roşii cherry

100 g caşcaval

Cum se prepară sufleu de conopidă

Rupi conopida în bucheţele pe care le clocoteşti, 5 minute, în apă cu sare. Le scurgi şi le pui deoparte. Separat, amesteci brânza dată prin răzătoare cu smântâna şi cu ouăle bătute, separat. Ungi un vas cu unt aşezi bucheţelele de conopidă, torni smântâna şi dacă e cazul, sărezi şi piperezi, apoi presari caşcavalul răzuit şi aşezi din loc în loc roşiile. Dai la cuptor sufleul până când se gratinează caşcavalul.

Mai multe