Supă-cremă de fasole verde, de post
11 martie 2020
				 
				Rețete
Din câteva ingrediente, prepari rapid o supă consistentă şi proaspătă. Postul are gust!
Ingrediente
- 1 kg fasole verde congelată
 - 1 ceapă
 - 4 căţei usturoi
 - 2 linguri ulei de măsline
 - 200 ml smântână vegetală
 - sare, după gust
 - piper, după gust
 - crutoane, pentru servit
 
Cureţi ceapa şi usturoiul, le toci mărunt şi le căleşti 3-4 minute în ulei de măsline. Adaugi fasolea congelată, mai laşi pe foc 4-5 minute, amestecând ocazional, apoi torni apă cât să acopere ingredientele cu 2 degete şi fierbi sub capac 20-30 de minute.
Condimentezi cu sare şi piper, după gust, torni smântâna vegetală şi pasezi cu blenderul. Serveşti supa cu crutoane.
FOTO: SHUTTERSTOCK