Supă de broccoli şi cartofi
22 aprilie 2014
Rețete
După preparatele consumate de Paşte, organismul are nevoie de cât mai multe supe şi legume pentru a-şi lua vitaminele necesare. Iată o reţetă pe care trebuie s-o încercaţi.
Ingrediente:
1 linguriţă ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 kg de broccoli, tăiat 2 cartofi, tăiaţi bucăţi 2 căni supă de pui
Mod de preparare:
Încălziţi uleiul într-o cratiţă mare la foc mediu. Adăugaţi usturoiul zdrobit şi ceapa tocată. Căliţi-le timp de 3 minute amestecând frecvent.
Adăugaţi bucăţile de broccoli, cartofii tăiaţi, supa de pui şi două căni de apă rece. Acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă. Fierbeţi la foc mic timp de 10 - 15 minute.
La sfârşit adăugaţi sare şi piper după gust.
Sursa: taste.com.au