Supă "hamburger"
Da, aţi citit bine. Este o supă care ce-i drept, ia mai mult timp de preparare, dar care este absolut delicioasă şi merită a fi încercată.
Ingrediente:
600 de grame de carne de vită, tăiată bucăţele mărunte 2 cartofi mari tăiaţi felii 2 rădăcini de ţelină tăiate sare şi piper duă gust 2 cepe tăiate o cană de mazăre 3 morcovi mici tăiaţi o cană de supă de tomate o cană şi un sfert de apă
Mod de preparare:
Se lasă carnea de vită pe foc mediu, până capătă o culoare maronie. Se scurge de apă şi se pune deoparte. Se pun cartofii la fiert, iar deasupra lor se aşează rădăcina de ţelină. Peste ele se pun bucăţelele de carne. Se asezonează cu sare şi piper. Se adaugă morcovii, mazărea şi ceapa. Se toarnă supa de legume şi apa, se acoperă şi se lasă pe foc între 6 şi 8 ore.
Foto: myfoodstoragecookbook.files.wordpress.com/