Supă italiană

17 februarie 2014   Rețete

Această supă poate fi servită cu pâine proaspătă de casă şi parmezan ras deasupra.

Ingrediente:

400 de grame de cârnăciori o cană de ceapă tocată 2 căţei de usturoi pisaţi 5 căni de supă de viţel o jumătate de cană de apă o jumătate de cană de vin roşu 4 roşii mari curăţate de coajă şi tocate o cană de morcovi tăiaţi mărunt o jumătate de linguriţă de frunze de busuioc o jumătate de linguriţă de oregano uscat o cană de sos de tomate 230 de grame de tortellini 3 linguri de pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Se prăjesc cârnaţii. Se călesc ceapa şi usturoiul şi se adaugă supa de vită, apa, vinul, roşiile, morcovii, busuiocul, oregano, pasta de tomate şi cârnăciorii prăjiti şi tăiaţi bucăţele. Se lasă la fiert timp de 30 de minute. Se ia cu o lingură grăsimea formată la suprafaţă. Se adaugă pătrunjelul şi se lasă alte 30 de minute la fiert. În ultimele 10 minute, se adaugă pastele.

Se presară parmezan peste.

Foto: secretlifeofachefswife.com

Mai multe