Supă picantă de porc

26 aprilie 2018   Rețete

Hai să te mai inspiri puţin din bucătării străine, pentru înnoirea gustului!

De ce ai nevoie ca să găteşti supă picantă de porc:

1 ceapă tocată

1-2 linguri de ulei

2/3 cană ardei gras tocat

1 lingură usturoi tocat

1 ardei iute, curăţat de seminţe şi tocat

1 muşci de porc 500 g, tăiat cuburi potrivite

500 ml supă de pui

2 l apă

2 linguriţe pudră de chili

1 linguriţă chimen măcinat

sare

piper

1 conservă de 400 g de fasole, scursă

1 conservă de roşii în bulion, nescursă

2 linguri coriandru verde

1 cană avocado tăiat felii

Cum prepari supă picantă de porc:

Într-o oală încălzeşti uleiul la foc mediu. Pui la călit ceapa, ardeiul gras, usturoiul şi ardeiul iute 2 minute. Adaugi carnea de porc şi mai ţii 3 minute. Adaugi supa şi celelalte ingrediente, până la roşii, inclusiv şi laşi până dă în clocot. Reduci focul, acoperi parţial şi fierbi până când carnea de porc s-a înmuiat, amestecând ocazional. Iei de pe foc şi adaugi coriandrul. Serveşti cu avocado.

Sursa: http://www.myrecipes.com/recipe

http://www.myrecipes.com/recipe

Mai multe