Tagliatele cu şuncă şi ciuperci
19 iunie 2015
Rețete
Nu ai cum să dai greş atunci când prepari paste, deoarece sunt foarte simplu de făcut. Iar un exemplu sunt tagliatele cu şuncă şi ciuperci.
De ce ai nevoie pentru tagliatele cu şuncă şi ciuperci
500 g tagliatele
300 g ciuperci
100 g şuncă
2-3 căţei de suturoi
Sare
Piper
250 ml smântână pentru gătit
2 linguri ulei
Cum se prepară tagliatelele cu şuncă şi ciuperci
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le scurgi. Toci ciupercile şi le căleşti în ulei până devin uşor rumene. Adaugi usturoiul pisat şi şunca feliată şi mai laşi 2-3 minute. Torni smântâna, asezonezi cu sare şi piper, iar după ce a fiert 3-4 minute torni pastele. Serveşti pastele calde.