Tagliatelle cu pui
Se ştie că italienii sunt cei mai pricepuţi atunci când vine vorba de prepararea unor paste delicioase. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te descurajezi! Poţi încerca să prepari această reţetă şi vei fi uimit cât de gustoasă va ieşi mâncarea!
Ingrediente
300 g paste tagliatelle 1 piept de pui, fără os şi fără piele 2 linguri ulei 1 ardei gras 3-4 roşii cherry 1 lingură busuioc uscat 2 căţei de usturoi 1 ardei iute 1 lingură seminţe de susan pătrunjel verde sare piper
Mod de preparare
Se fierb pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, se scurg de apă şi se aşază într-o salatieră mare.
Se taie pieptul de pui fâşii, se rumeneşte în ulei bine încins împreună cu usturoiul tăiat feliuţe şi cu seminţele de susan. Se adaugă ardeiul gras tăiat bucăţi şi roşiile tăiate în două.
Se condimentează cu rondele de ardei iute, busuioc, pătrunjel, sare şi piper, după gust şi se toarnă peste pastele din salatieră. Se amestecă uşor şi se servesc imediat.
sursa foto: Shutterstock