Tartă cu urdă şi mărar
6 iulie 2017
Rețete
O gustare sărata uşor de preparat, tarta cu urdă şi mărar este delicioasă şi nu va rămâne prea mult timp în farfurie.
Ingrediente
500 g aluat congelat sărat
500 g urdă
1 legătură mărar
5 ouă
sare
Mod de preparare
Laşi aluatul la decongelat, apoi îl întinzi cu sucitorul până ajunge la aproximativ 3mm grosime. Aşezi aluatul într-o formă de tartă, împingând uşor marginile în interior. Îl înţepi cu o furculiţă, din loc în loc. Dai la cuptor, la temperatură moderată, 15-20 de minute.
Într-un bol, amesteci urda mărunţită cu ouăle, mărarul tocat mărunt şi sare. Pui umplutura peste aluat şi dai tarta la cuptor, la temperatură medie, 30-40 de minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa http://emerils.com