Tartine cu salată de ouă

31 martie 2014   Rețete

Astăzi vă dăm o idee pentru masa de Paşte. Dacă unele ouă au crăpat atunci când le-ai fiert, le poţi decoji şi transforma în acest preparat delicios. Încearcă-l şi spune-ne dacă ţi-a ieşit.

Ingrediente:

10 felii de pâine cu seminţe 3 ouă fierte tari 100 g brânză telemea nu foarte sărată zeama de la ½ de lămâie 1 lingură muştar clasic 1 lingură unt sare piper

5 ouă fierte

4-5 măsline

2-3 ridichi

1 felie ardei gras roşu

câteva fire pătrunjel verde

Mod de preparare:

Dai cele 3 ouă prin răzătoarea mică. Zdrobeşti brânza cu furculiţa şi o freci cu untul, la temperatura camerei, muştarul şi zeama de lămâie. Sărezi şi piperezi după gust, adaugi ouăle fierte şi omogenizezi compoziţia.

Ungi feliile de pâine cu salata de ouă şi decorezi cu câte o jumătate de ou fiert, cu ridichi, cu măslinele tăiate felii, ardeiul tăiat în bucăţele şi cu frunzuliţele de pătrunjel.

Mai multe