Tigaie cu ciuperci și spanac
Ingrediente
1 ou
3 albușuri
1 lingură parmezan ras
1 lingură brânză Cheddar rasă
1 vârf cuțit sare
fulgi de ardei iute, după gust
10 g praf de usturoi
1 vârf cuțit piper
2 ciuperci medii feliate sau ½ cutie ciuperci din conserve
½ ardei verde tocat
1 ceapă mică tocată sau 2 cepe verzi
1 linguriță ulei de măsline
1 cană spanac proaspăt
Mod de preparare
Bați oul și albușurile, și adaugi brânzeturile, sarea, piperul, fulgii de ardei și praful de usturoi.
Într-o tigaie de fontă, călești ceapa, ciupercile și ardeiul 4 minute, până se înmoaie, apoi adaugi spanacul și amesteci până se înmoaie și el. Pui amestecul de ouă cu condimente și o lași până ce obții consistența de omletă bine făcută. Poți alege și varianta la cuptor după ce ai mixat toate ingredientele. Tai felii și servești imediat.