Tigaie picantă cu legume

26 septembrie 2016   Rețete

Un fel de mâncare pe placul tuturor celor care adaugă un pic de „pişcătură“ mâncărurilor!

Ingrediente

1 dovlecel 1 vânătă 1 ceapă roşie 4 căţei usturoi 2 cârnaţi picanţi afumaţi 4-5 roşii ulei sare piper 1 praf ardei iute

Mod de preparare

Tai vânăta rondele, le dai cu sare şi le ţii 30 de minute să-şi lase zeama amară, apoi le speli. Tai ceapa julien, dovlecelul rondele şi roşiile feliuţe. Încingi 1-2 linguri de ulei şi rumeneşti cârnaţii tăiaţi după dorinţă, apoi îi scoţi. În acelaşi ulei adaugi ceapa şi usturoiul, le sotezi uşor şi pui rondelele de vinete şi de dovlecei, le ţii 5 minute şi adaugi roşiile, sare, piper şi praful de ardei iute, după gust. Le mai laşi 1-2 minute şi pui cârnaţii. După alte 5 minute opreşti focul.

Mai multe