Tocană franţuzească de porc

24 martie 2014   Rețete

Ierburi aromatice şi legume proaspete. Toate aceste ingrediente oferă reţetei noastre o savoare aparte. Vă recomandăm sa încercaţi si voi aceasta tocana frantuzeasca de porc.

Ingrediente:

pătrunjel tocat cimbru 5 căţei de usturoi zdrobiţi 2 foi de dafin o lingură de pudră de ardei iute 2 cuişoare 5 căni de apă 4 căni de supă de pui 500 de grame de carne de porc o bucată de şuncă 4 morcovi tocaţi 400 de grame de cartofi tăiaţi cuburi o jumătate de cârnat de porc tocat mărunt

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi la fiert într-o oală apa, supa, carnea de porc, şunca şi ierburile aromatice, înafară de pătrunjelul tocat. Adăugaţi usturoiul, cuişoarele şi pudra de ardei iute, amestecaţi şi lăsaţi recipientul pe foc aproximativ o oră şi jumătate.

Adăugaţi apoi morcovii şi cartofii, iar la final cârnatul de porc. Amestecaţi bine şi mai lăsaţi tocana frantuzeasca de porc să fiarbă circa 20 de minute, asezonaţi cu sare şi piper şi presăraţi pătrunjel tocat peste.

Salau cu tocana de legume

Salau cu tocana de legume

Tocana de legume

Tocana de legume

Tocana de ardei copti cu vinete

Tocana de ardei copti cu vinete

Sursa: cooksillustrated.com

Mai multe